nieuws

Aegon geeft Aepax labelwaarde-jasje

Archief

Het offerte- en acceptatiesysteem ‘Aepax’ van Aegon is zodanig aangepast dat de ingevoerde gegevens voortaan automatisch als labelwaardebericht (LBW) worden opgeslagen.

Het nieuwe Aepax-systeem met aansluiting op LBW-berichten biedt als voordeel dat reeds ingevoerde gegevens klaar staan voor verzending via ADN.
De centrale systemen bij Aegon zelf zijn onlangs ook gekoppeld aan ADN, zodat LBW-berichten in principe geheel automatisch kunnen worden verwerkt. De zendende tussenpersoon heeft zodoende de polis, inclusief bescheiden, binnen drie dagen in huis.
Muisgestuurd
Behalve voorzien van een aansluiting op de LBW-methode, is de verbeterde versie van Aepax om andere redenen gebruiksvriendelijker dan het huidige systeem.
Het nieuwe programma is muisgestuurd, beschikt over snelle rekenfuncties en biedt heldere rekenoverzichten. Deze rekenoverzichten zijn bovendien eenvoudig op te roepen vanuit de offerte/aanvraag-omgeving.
Hoewel het systeem zelf klaar is, moet het nog worden gekoppeld aan de administratiepakketten van het intermediair. Alleen voor het Prisma-pakket (ACT) bestaat er op dit moment een koppeling. Met de pakketten Assis 2000 (ASN) en Anva 4/5 wordt nog getest.

Reageer op dit artikel