nieuws

Aegon exporteert formule Spaarbeleg naar België

Archief

Aegon heeft op de Belgische markt het KapitaalPlan gelanceerd, een spaarprodukt vergelijkbaar met het KoersPlan van dochteronderneming Spaarbeleg.

Met het KapitaalPlan kunnen particulieren vanaf 1.500 Bfrs. per maand sparen gedurende ten minste 12 jaar.
De verkoop van het produkt heeft plaats via direct marketing vanuit het nieuwe kantoorpand in Brussel. een serviceteam is 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en informatie. De introductie van KapitaalPlan wordt ondersteund door een reclamecampagne.
Directielid drs C.H. van den Bos van Aegon Nederland, verantwoordelijk voor de activiteiten van Spaarbeleg, zegt er trots op te zijn dat de Spaarbeleg-formule de grens overgaat. “Met een professionele staf en goede marketing zijn we ervan overtuigd dat ook België een succes wordt”, aldus Van den Bos.
Spaarbeleg heeft volgens Van den Bos circa 300.000 relaties.

Reageer op dit artikel