nieuws

Aegon en Fortis ASR sluiten aan bij ISI

Archief

Het ISI-consortium dat innovaties voor de bedrijfsvoering van intermediairs ontwikkelt, is uitgebreid met de verzekeraars Aegon en Fortis ASR. De komende maanden worden twee scenario’s uitgewerkt: de manieren waarop intermediairs het internet als kans kunnen aangrijpen en hoe intermediairs effectievere verkoop kunnen realiseren. 

Naast de beide nieuwkomers participeren de brancheverenigingen NVA, NBVA en NVGA in het project, evenals de verzekeraars Nationale-Nederlanden, Reaal Verzekeringen, Avéro Achmea, Generali en Arag en de technologiepartners ADP (voorheen ABZ) en Microsoft. De leiding van het project is in handen van Telematica Instituut. Samen met de TU Delft zorgt het voor de uitvoering.
Meer informatie is te vinden op de website http://isi.telin.nl.
 
 
 
 

Reageer op dit artikel