nieuws

Aegon draagt risico werkmaterieelpolis BP

Archief

Aegon heeft een overeenkomst gesloten met BP. De brandstofleverancier heeft het dienstenpakket BP All-in Plan uitgebreid met een werkmaterieelverzekering, waarvoor Aegon risicodrager is. “Het contract heeft een waarde van € 700.000 premie per jaar”, aldus Aegon. Polissen worden gesloten via Den Hartingh Risicobeheer, naar eigen zeggen de grootste tussenpersoon op de agrarische markt.

In het BP All-in Plan, dat kan worden gesloten door agrarische bedrijven die brandstof afnemen van BP, is smering, onderhoud, inspectie en herstel van het werkmaterieel opgenomen. De dekking van Aegon in het pakket biedt ruimere voorwaarden en premiekorting. Voor het Castrol Performance Plan hebben BP en Aegon eenzelfde overeenkomst gesloten: Castrol is onderdeel van BP.
 

Reageer op dit artikel