nieuws

Aegon bundelt spaarkasportefeuille

Archief

Aegon gaat alle spaarkasovereenkomsten onderbrengen bij risicodrager Spaarbeleg Kas, die tegenwoordig opereert onder de naam Aegon Bank.

Spaarbeleg Kas wordt – zoals eerder aangekondigd – met terugwerkende kracht per 1 januari van dit jaar de risicodrager van de portefeuilles van Axent/Aegon (90.000 overeenkomsten) en Aegon Spaarkas (204.000 overeenkomsten). Beide verdwijnende risicodragers waren niet of nauwelijks meer actief met het verkopen van nieuwe contracten. Met de portefeuilleoverdracht komt het aantal spaarkaspolissen bij Aegon Bank op een kleine 770.000, goed voor bijna _ 350 mln premie.
De overdracht vindt plaats tenzij minimaal een kwart van de verzekerden zich daartegen verzet. Dat is schriftelijk mogelijk tot dertig dagen na publicatie in de Staatscourant van 5 oktober.

Reageer op dit artikel