nieuws

Aegon: 100.000 klanten openen AH Spaarrekening

Archief

Honderdduizend klanten van Albert Heijn hebben in nog geen drie weken tijd een spaarrekening geopend van AH Geldzaken, de joint-venture van de supermarktketen en verzekeraar Aegon.

De AH Spaarrekening werd eerder dit jaar geïntroduceerd in ruim 650 supermarkten van Albert Heijn. Het grootste deel van de klanten heeft de spaarekening geopend via de AH Geldzaken-zuil in de winkel; de overige klanten hebben zich schriftelijk aangemeld of via internet, aldus Aegon.
voor klanten met de AH Spaarrekening. Onder meer werden bedragen van de AH Bonuskaart en van de bankgirorekening bijgeschreven.
op producten en van statiegeld op flessen. Daarna volgt het sparen door afronding van het totaalbedrag aan boodschappen op vijf gulden naar boven. In mindere mate wordt gekozen voor het sparen met een vast percentage (5, 10 of 15%) boven op het aankoopbedrag en het inleveren van al dan niet volgeplakte zegelboekjes, aldus Aegon.
Eric Rutten die het project Geldzaken begeleidt, toont de winkelzuil.

Reageer op dit artikel