nieuws

Aefin vernieuwt boxenformule

Archief

Aefin, de inkoopformule van Xtensive, heeft de boxenformule vernieuwd. Er worden nu meer diensten geboden en de prijzen zijn verlaagd.

Er zijn nog steeds negen boxen, maar die bevatten enkele nieuwe diensten. Box 1 bevat de basisformule: de samenwerkingsovereenkomst, elektronische nieuwsbrieven en toegang tot het extranet. Daarnaast zijn er boxen met onder meer internet-, inkoop-, kennis- en marketingdiensten.
Nieuw is de box ‘P&O’ die allerlei diensten biedt op personeelsgebied, zoals nieuwsbrieven en advertentiemogelijkheden. Verder biedt de box ‘Organisatie’ nieuwe diensten: een rechtshulpabonnement bij de Jurofoon, een telefonische antwoordservice en een zogeheten WFT-complianceabonnement.
De abonnementsprijs per box is – met uitzondering van de box Inkoop – _ 15 per maand (inclusief btw). Voor dat bedrag worden gratis basisdiensten geleverd; andere diensten uit de betreffende box kunnen dan met korting worden afgenomen. De prijs voor de inkoopdiensten is verlaagd van _ 250 naar _ 166,67 per maand.
De bijdrage voor de diensten wordt voortaan per maand vooraf in plaats van per jaar vooraf geïncasseerd. Aefin telt ruim vijfhonderd deelnemers.

Reageer op dit artikel