nieuws

Aefin start site voor online beleggen

Archief

Aefin start site voor online beleggen

Aefin Financiële Diensten heeft zijn productenpakket uitgebreid met een online beleggingsformule: nubeleggen.nl. Beleggers kunnen kiezen uit circa tweehonderd fondsen.
Nubeleggen.nl is speciaal ontwikkeld voor intermediairs die zijn aangesloten bij Aefin, maar ook niet aangesloten intermediairs kunnen deelnemen. Voor klanten zijn er drie mogelijkheden: volledig zelf beleggen, zelf beleggen met tussentijds advies en vermogensbeheer.
De uitvoering van de diensten rond de effectenportefeuille is inhanden van Keijser Vermogensbegeleiding in Amsterdam. Aefin Financiële Diensten kent de volgende formules: Koophuis Makelaars, Hypotheek Adviescentrum, ProPensioen, nuverzekerd.nl, nubeleggen.nl, Adviesplus en Corridor.

Reageer op dit artikel