nieuws

Adviesgroepen Gulden Adviseurs en Maxima bundelen krachten

Archief

De Gulden Adviseursgroep en de Maxima-groep zijn begin deze maand gefuseerd. De krachtenbundeling heeft de volle instemming van de 40 deelnemers.

Opgericht in de tweede helft van 1992 hebben de Gulden Adviseursgroep (24 deelnemers) en de Maxima-groep (16 deelnemers) veel gemeen. Beide organisaties richten zich op zelfstandig werkende tussenpersonen en bieden ondersteuning op het gebied van hypotheken.
Bij de Gulden Adviseursgroep ligt het accent op de totale pakket van financiële diensten, exclusief verzekeringen; bij de Maxima-groep op hypotheken en verzekeringen. “De werkterreinen van beide groepen sluiten perfect op elkaar aan”, aldus de directeuren E.H.M. Lichteveld en F. Rommers in een gezamenlijke toelichting op de fusie.
De profilering van de nieuwe combinatie heeft plaats onder de naam Gulden Adviseur. Maxima Adviesgroep Nederland blijft zelfstandig verantwoordelijk voor de afzet van hypotheek- en verzekeringssoftware onder het intermediair. Het secretariaat van de Gulden Adviseursgroep blijft gevestigd in Eindhoven.
Het correspondentie-adres is: postbus 6265 HG Eindhoven, tel. 040-12.04.42/12.04.21 (fax).
Lichteveld (links) en Rommers ‘dragen’ sinds begin deze maand samen de Gulden Adviseursgroep

Reageer op dit artikel