nieuws

Adviesbureau voor internationale employee benefits

Archief

Vier financieel adviseurs zijn in Nuenen gestart met een adviesbureau voor internationale employee benefits en beleggingen onder de naam H&N Associates.

De vennoten van het bureau zijn H. Boverhoff, R. Hemelaar, drs W. van den Hurk en L. Neele.
Het bureau treedt op als adviseur voor Nederlandse internationale ondernemingen en voor buitenlandse bedrijven die een vestiging hebben in ons land. Daarnaast biedt het bureau zijn diensten aan aan het assurantie-intermediair.
H&N Associates werkt tegen urendeclaratie en tegen provisie. Het kantoor maakt deel uit van het internationale netwerk van zelfstandige adviseurs ASN (Advisory Services Network) in Zürich.
“Bij het uitzenden van medewerkers voor korte of lange tijd komen er nogal wat vragen op de ondernemer af. Hoe bijvoorbeeld de risico’s van arbeidsongeschiktheid, ziekte en overlijden moeten worden verzekerd. Maar ook vragen over huisvesting en repatriëring komen aan de orde”, licht Van den Hurk toe.
Op het gebied van voorzieningen voor werknemers in het buitenland was volgens hem tot voor kort geen gespecialiseerde aanbieder actief. H&N Associates wil in deze leemte voorzien en biedt het assurantie-intermediair de kennis om alle voorkomende problemen te inventariseren en te analyseren.
Daarnaast heeft H&N Associates een groot aantal agentschappen bij wereldwijd opererende verzekeringmaatschappijen en vermogensbeheerders die nu ook voor het Nederlands intermediair toegankelijk zijn, meldt het bureau.
Boverhoff en Van den Hurk waren tot eind 1995 directeur van Bureau Molenhoek en het eraan verbonden assurantiekantoor Loeffstaete. Eigenaresse Falcon (Amev) heeft dit bedrijf begin van dit jaar verkocht.
Hemelaar en Neele werken onder die naam al samen in een financieel adviesbureau in Nuenen. H&N Associates is gevestigd in hetzelfde pand op het adres De Pinckart 54, Nuenen, tel. 040-263.12.02, fax 040-284.25.97. Het postadres is: Postbus 779, 5600 AT Eindhoven.
De vennoten van H&N Associates: v.l.n.r. ir L. Leene, drs. W van den Hurk, R. Hemelaar en H. Boverhoff.

Reageer op dit artikel