nieuws

Adviesbedrijf wordt uitgebreid

Archief

Online intermediair Independer heeft Paul van der Meijs (41) aangetrokken als manager Advies. Hij gaat het eigen adviesbedrijf, dat nu twintig medewerkers telt, uitbouwen.

Van der Meijs was formulemanager Financiële Coach bij De Hypotheker en was in 2001 als directeur betrokken bij de financiële supermarkt MoneyEyes. “We mikken op minimaal een verdubbeling van het aantal adviseurs”, zegt Independer-directeur Edmond Hilhorst.
Meer dan 90% van alle leads op leven- en hypotheekgebied wordt nu nog doorgestuurd naar Optima, Hypotheekshop en Huis & Hypotheek. “Dat betekent overigens niet dat we het aantal aanvragen via dat kanaal willen afbouwen. Integendeel: ik verwacht dat het aantal aanvragen dat we naar die partners doorsturen alleen maar gaat groeien.”
Het aantal aanvragen voor levensverzekeringen is nog veel kleiner dan het aantal hypotheekaanvragen. “Maar dat groeit”, zegt Hilhorst. “We zijn vooral actief in ontslagregelingen en expirerende kapitaalverzekeringen.”

Reageer op dit artikel