nieuws

Advies via webcam en chat ook bij Hypotheekaanvragen.nl

Archief

Klanten van Hypotheekaanvragen.nl kunnen voortaan via internet in tekst en beeld rechtstreeks advies krijgen van een hypotheekadviseur.

Net als bij SNS Live@dvies verschijnt er bij hypotheekaanvragen.nl via chat en webcam een hypotheekadviseur op het beeldscherm. “De klanten hoeven de deur niet meer uit. En doordat ze de adviseur kunnen zien, is er in het persoonlijk gesprek toch contact”, aldus Robert Biesenbeek, directeur van Hypotheekaanvragen.nl.
De klant hoeft niets te downloaden of te installeren. Hij hoeft zelf ook geen webcam te hebben. “Al is het natuurlijk wel prettig om het traditionele gesprek zoveel mogelijk na te bootsen, maar het is niet noodzakelijk dat onze adviseur de klant kan zien”, zegt Biesenbeek. Via de telefoon, met video op de pc of via chat kan men met de adviseur communiceren. Op de site is een button beschikbaar waar voor de persoonlijke gesprekken een afspraak kan worden gemaakt.

Reageer op dit artikel