nieuws

ADP gebruikt dienst ABZend

Archief

Het salarisadministratiebedrijf ADP gaat per 1 april de ABZ-dienst ABZend gebruiken voor de digitale verzending van pensioen- en verzuimmeldingen.

ADP is de eerste dienstverlener op het gebied van salaris- en personeelsadministratie die gebruik gaat maken van deze backofficekoppeling. ABZend is de dienst van ABZ waarmee een werkgever in staat wordt gesteld om na éénmalige invoer van een ‘werknemergerelateerde mutatie’, de gegevens door te sturen naar diverse partijen. Eind 2006 werd dit systeem overgenomen van Achmea, toen heette het nog Cato.
ABZ-directeur Peter van den Heuvel is blij dat de keuze op ABZ is gevallen. “Wij zijn er trots op dat ADP ons heeft gekozen voor het ondersteunen van de gegevenslogistiek van werknemergerelateerde mutaties.” ABZend is volgens ADP-directeur Hein Brockhoff als beste uit de selectieronde gekomen. “Belangrijke redenen waren de heldere visie, de flexibliteit en hun bewezen ervaring op het terrein van berichtenverkeer.”

Reageer op dit artikel