nieuws

Ad Kok vertrekt bij Watson Wyatt

Archief

Algemeen directeur Ad Kok (53) van Watson Wyatt Insurance Consulting vertrekt daar per 1 augustus.

Volgens het concern wil Kok, die er sinds 1 juni 2003 in dienst is, “op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging”. Kok gaat zich toeleggen op werkzaamheden op financieel-economisch en actuarieel gebied, waaronder riskmanagement en op zijn internationale professionele verantwoordelijkheden, waaronder het voorzitterschap van de Groupe Consultatif. Deze internationale organisatie vertegenwoordigt de actuariële beroepsgroep in de contacten met de instellingen van de Europese Unie.
Vanwege zijn toegenomen internationale werkzaamheden was de dagelijkse leiding eind vorig jaar al overgenomen door Harm Blaak.
Voor zijn overstap naar Watson Wyatt was Kok directeur Concern-actuariaat van Aegon.

Reageer op dit artikel