nieuws

Ad Bouwmeester opgestapt als commissaris De Goudse

Archief

Grootaandeelhouder Ad Bouwmeester is teruggetreden als commissaris bij De Goudse. Zijn plaats in de raad van commissarissen van het familiebedrijf is ingenomen door neef Geert Jan Leest (44).

Op de bewering dat hij zou hebben aangedrongen op stopzetting van de medio april gestarte nieuwe reclamecampagne, gaat Bouwmeester (70) niet in. “De bestuurders Briët en Kleijnenberg hebben de vrijheid om te doen wat ze willen.”
Na zijn vertrek als bestuursvoorzitter in 1997 was Bouwmeester in de eerste jaren geen commissaris. Die rol wilde hij wel gaan vervullen toen zijn opvolger Cees Bol in 2001 met pensioen ging. Van de normale zittingsperiode van vier jaar zijn er nu drie voorbij. Op de vraag of zijn terugtreden kan worden uitgelegd als een bewijs van vertrouwen in de huidige leiding van De Goudse, antwoordt Bouwmeester bevestigend.
Ad Bouwmeester

Reageer op dit artikel