nieuws

Actuaris Brans & Co naar Watson Wyatt

Archief

Actuarieel bureau Brans & Co stapt als maatschap uit accountantsbedrijf KPMG en sluit zich aan bij Watson Wyatt.

Partijen hebben daartoe een intentieverklaring ondertekend, die per 1 juli tot een overgang moet zorgen. Volgens voorzitter Jan Oor van Brans & Co blijft zijn bureau bestuurlijk en juridisch wel een zelfstandig maatschap.
De naam KPMG Brans & Co zal door de overgang wijzigen in Watson Wyatt Brans & Co. De Nederlandse vestiging van Watson Wyatt zal aan de Brans & Co-organisatie worden toegevoegd. Bij Brans & Co in Amstelveen zijn zo’n 110 medewerkers in dienst, Watson Wyatt in Hoofddorp telt vijftien medewerkers.
KPMG hoopt wel met Brans & Co te blijven samenwerken, vooral met het oog op advieswerk voor verzekeraars.

Reageer op dit artikel