nieuws

Activiteiten van Teamzorg gaan over naar Amev Pensioen & Zorg

Archief

De activiteiten van Teamzorg, volmachthouder van Amev en Interlloyd voor ziekteverzuimverzekeringen, worden per 1 oktober overgeheveld naar Amev Pensioen & Zorg.

Teamzorg is eind 1993 opgezet door Amev Nederland, de bedrijfsvereniging BVG en zorgverzekeraar VGZ. Sinds juni van dit jaar is Teamzorg nog alleen van Amev en VGZ, die elk een 50%-belang hebben.
Amev Pensioen & Zorg is actief op het terrein van de private sociale zekerheid, waarbij het bieden van producten in het kader van employee benefits een speerpunt vormt. “Daarbij is het van belang dat de componenten die onderdeel uitmaken van deze concepten centraal gecoördineerd kunnen worden”, motiveert Amev Nederland de integratie van Teamzorg.
De medewerkers van het in Zeist zetelende Teamzorg (ongeveer tachtig, van wie dertig in vaste dienst) gaan gefaseerd over naar het Amev-hoofkantoor in Utrecht. Het zusterbedrijf van Teamzorg, Avios Arbo, wordt als zelfstandige eenheid voortgezet.

Reageer op dit artikel