nieuws

Actietarief autopolis AllianzNet Tussenpersonen die motorrijtuigenverzekeringen

Archief

via het AllianzNet sluiten, kunnen tot 1 september rekenen op korting

Verzekerden van 24 jaar of ouder krijgen 20% reductie op het bestaande individuele tarief. Wie jonger is dan 24 krijgt 8% korting. De verzekeraar zegt met deze tijdelijke actie het gebruik van het AllianzNet door het intermediair te willen stimuleren. Een andere stimulans is het eerder geïntroduceerde spaarpuntensysteem voor opleidingen en vakuitgaven van het instituut Nibe-SVV. In februari maakte Allianz bekend dat GIM-koppelingen waren gerealiseerd met de systeemhuispakketten van Amedia en CCS en dat de koppeling met andere systeemhuispakketten snel zou volgen. Momenteel loopt er een pilot met Anva voor de realisatie van een GIM-koppeling. Inmiddels zijn ongeveer 1200 bedrijven aangesloten op het AllianzNet.

Reageer op dit artikel