nieuws

Actierente markeert samenwerking Generali en Hypotrust in hypotheken

Archief

Generali en Hypotrust zijn eind vorige maand een samenwerking aangegaan. Ter gelegenheid daarvan biedt Generali het intermediair een actierente van 6,25% aan voor tweejaars hypotheken met garantieregeling.

Hypotrust is een facilitair hypotheekbedrijf dat in volmacht werkzaam is voor (institutionele) beleggers in binnen- en buitenland. Als geldverstrekkers voor Hypotrust treden bijvoorbeeld op de Bank Nederlandse Gemeenten en hypotheekbank Credit Foncier de France.
Tussenpersonen die met Generali samenwerken, kunnen beschikken over het volledige assortiment leningen van Hypotrust, met rentevaste perioden van 2 tot en met 20 jaar. Aan de geldlening kan een traditionele levenhypotheek of flexibele hypotheek op basis van beleggingsfondsen (ToekomstPlan) van Generali worden ‘geplakt’. Voor de offertes kan de tussenpersoon bij één loket terecht, en dat is Generali. De verzekeraar zal ook samen met Hypotrust produkten ontwikkelen.
De samenwerking tussen Hypotrust en UAP Nederland op het gebied van spaarhypotheken wordt gehandhaafd. Het hypotheekbedrijf claimt uitsluitend zaken te doen met het zelfstandig intermediair. Inmiddels zouden ruim 600 kantoren, waaronder alle hypotheekadviesketens (NVM Hypotheekshop, De Hypotheker, Hypotheek Visie, Huis & Hypotheek en Financieel Dienstencentrum), een agentschap hebben geopend bij Hypotrust.

Reageer op dit artikel