nieuws

Actiekorting CZ

Archief

CZ geeft studenten die de Studentenpolis rechtstreeks sluiten via www.studentenpolis.nl een korting van 6% op de basisverzekering.

“Door de grote hoeveelheid aanmeldingen is het mogelijk om studenten die zich rechtstreeks aanmelden deze korting te bieden”, aldus de zorgverzekeraar. CZ claimt dat de basisverzekering in combinatie met de aanvullende verzekering het goedkoopste pakket voor studenten is.
De Studentenpolis is tot stand gekomen door een samenwerking van Studenten.net met CZ Zorgverzekeringen en DFY Condoms. Studentenpolis.nl maakt voor elke rechtstreeks gesloten studentenpolis _ 1 aan het Rode Kruis over.
Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentengemeenschap van Nederland met meer dan 180.000 leden en gemiddeld 20.000 bezoekers per dag.

Reageer op dit artikel