nieuws

Actie NOG moet verkoop Fortuin Plan bevorderen

Archief

NOG houdt tot 1 oktober volgend jaar een actie ter bevordering van de verkoop van zijn spaarverzekering, het Fortuin Plan. Tijdens deze actieperiode kan het intermediair een extra provisie tegemoet zien.

De spaarverzekering en de afgeleide versie voor jongeren (Floris Fortuin Plan) is medio 1992 in de markt gezet. De (spaar)premies worden belegd (95%) in hypotecaire geldleningen met gemeentegarantie. De premie-inleg is minimaal f 50 per maand en de minimum looptijd is mede om fiscale redenen 15 jaar.
Om de verkoop van dit spaarprodukt te bevorderen, heeft NOG een “fortuinlijke provisieregeling” van toepassing verklaard. De standaard provisie van 7% van de jaarpremie of 3% afsluitprovisie (over de som van de gelijkblijvende periodieke premies) wordt tijdelijk verhoogd met een extra provisie afhankelijk van het aantal verkochte spaarverzekeringen. Deze extra provisie per verkochte spaarpolis bedraagt f 10 (1-9 posten), f 15 (10-20 posten), f 25 (21-50 posten) of f 50 (50 of meer posten).
Los daarvan looft NOG een drietal reizen uit onder het deelnemende intermediair: de winnaar van de actie krijgt een reis aangeboden naar de ABC-eilanden in het Caribisch gebied; de nummers twee en drie mogen naar Parijs.
NOG heeft het informatie- en actiepakket aan 800 vaste relaties uitgedeeld. Assurantiekantoren die willen inhaken op de actie kunnen zich nog tot 25 oktober a.s. aanmelden bij de afdeling marketing van NOG, tel. 020 – 551.13.63.

Reageer op dit artikel