nieuws

Actie NN rond pensioen dga

Archief

Nationale-Nederlanden is een actie begonnen rond de pensioenvoorziening van directeuren-grootaandeelhouders (dga’s). Tussenpersonen kunnen een bonus krijgen ter hoogte van de maandpremie bij verkoop van een pensioen- of zakenpolis.

NN claimt marktleider te zijn als het gaat om pensioenvoorzieningen voor dga’s. De maatschappij zegt verder te weten dat meer dan 25% van de 38.000 dga’s nog geen pensioenvoorziening heeft getroffen. Om dat marktpotentieel te benutten heeft NN een uitgebreide toolkit voor het intermediair samengesteld. Nieuwe commerciële software, nieuwe brochures en een aangepast extranet Mijn.NN.nl maken daar onderdeel van uit.
NN noemt het dga-materiaal “de studeerkamer van het pensioenhuis”. De bouw van het pensioenhuis startte eerder dit jaar. Doel is tussenpersonen meer verkoopondersteuning te bieden rondom pensioenverzekeringen.

Reageer op dit artikel