nieuws

Actie en hulp Nassau bij machineschadeverzekeringen

Archief

Omdat veel tussenpersonen het lastig te vinden hun bedrijfsrelaties te overtuigen van het nut van een machineschadeverzekering

hield verzekeraar Nassau in oktober en november zes informatieve roadshows door het hele land. Hierin kregen het intermediair argumenten en tips aangereikt voor het adviseren van machineschadeverzekeringen. Nassau koppelt hier een actie aan die loopt tot 31 december 2008. Bij het sluiten van een dergelijke polis voor minimaal 36 maanden geldt een korting van 12 maanden op de premie van het onderdeel bedrijfsschade (materiële dekking). Het intermediair behoudt wel 100% van de provisie. Daarnaast heeft Nassau de voorwaarden verbeterd, met onder meer dekking voor investeringen en aanbouw en minder uitsluitingen.

Reageer op dit artikel