nieuws

Actie Air Miles

Archief

geprolongeerd

IDM Bank en Finata Bank, beide dochters van ABN Amro, zijn in september tegelijkertijd gestart met een tweede Air Miles actie. Het sluiten van een doorlopend krediet of het verhogen van de limiet wordt beloond met Air Miles.
IDM Bank en Finata Bank startten in februari, in navolging van ‘moeder’ ABN Amro, met het spaarprogramma Air Miles om op die manier cliënten aan zich te binden. De voorjaarsactie was zeer succesvol. IDM Bank meldt dat circa 40% van alle nieuwe cliënten met een doorlopend krediet meedoet aan het spaarprogramma. Tussenpersonen blijken intensief gebruik te maken van dit instrument om klantentrouw te bevorderen.
Tijdens de tweede actieperiode (tot december) ontvangen cliënten van IDM Bank en Finata Bank 75 Air Miles voor het afsluiten of verhogen van de limiet van hun doorlopend krediet. Air Miles worden ook verstrekt bij een automatische incasso voor het voldoen van de maandtermijnen. Cliënten met een krediet bij Finata Bank en IDM Bank ontvangen bovendien elk kwartaal automatisch tien Air Miles. Het aantal Air Miles dat men bij beide banken kan sparen, kan in een jaar tijd oplopen tot 150.

Reageer op dit artikel