nieuws

ACN verstrekt Europees garantiecertificaat

Archief

Autoglasvervanger ACN zal vanaf 1 september van dit jaar bij elke autoruitvervanging een Europees garantiecertificaat leveren.

Deze regeling is mogelijk na een convenant van diverse autoglasvervangers in negen West-Europese landen. Met het certificaat kan een automobilist in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Groot Brittannië, Ierland, Duitsland, Noorwegen en Zweden een garantieclaim indienen, ongeacht waar de eerste vervanging heeft plaatgevonden. Denemarken, Spanje en Italië staan op de nominatie tot het convenant toe te treden. Het servicegebied wordt voor het einde van dit jaar uitgebreid tot bijna geheel Europa.
Naast de Europese claim-mogelijkheid geeft het certificaat de bezitter het recht om de uitgevoerde werkzaamheden elk jaar gratis te laten inspecteren.

Reageer op dit artikel