nieuws

Achterban Van Kampen sluit aan bij WFD-stichting

Archief

De ruim 2.100 assurantiekantoren die zijn aangesloten bij de Van Kampen Groep hebben zich collectief aangemeld bij de Stichting Financiële Dienstverlening. Slechts een enkeling heeft via een negatieve optie aangegeven geen gebruik te willen maken van de collectieve aanmelding.  De Van Kampen Groep is volgens eigen zeggen de eerste commerciële organisatie die haar achterban op deze wijze ondersteunt. Lex van Kampen, een van de drie directeuren van de Van Kampen Groep, roept collega-organisaties op hun achterban te motiveren zich aan te sluiten bij de Stichting Financiële Dienstverlening.

Van Kampen had zich in een eerder stadium beschikbaar gesteld voor het bestuur van een alternatieve WFD-stichting. Aanleiding voor dit alternatief was dat koepelorganisaties zoals FKO niet betrokken werden bij de oprichting van de WFD-stichting en geen deel konden uitmaken van het bestuur. 

Reageer op dit artikel