nieuws

Acht partijen doen proef met Shock

Archief

Welke, De Hypotheekshop, De Hypotheker, Xtensive, Woonfonds, Reaal, Quion en DBV houden een proef met Shock, een ketenintegratieoplossing voor de hypotheeksector.

In maart worden de eerste resultaten van de proef bekend. Shock moet, door rechtstreekse communicatie tussen intermediair en geldgever, vooral het niet-standaard berichtenverkeer vergemakkelijken. Volgens Bas Millenaar, directeur van De Hypotheker, zitten de initiatiefnemers niet in het vaarwater van HDN. “Shock werkt met verschillende programma’s, maar HDN wordt het meest gebruikt. Het is de bedoeling dat de gebruikers ook HDN-gecertificeerd worden. Daarmee kan Shock in HDN-omgeving worden gebruikt voor specifieke toepassingen via één-op-één-verbindingen tussen intermediair en geldgever.”

Reageer op dit artikel