nieuws

Achmea Zorg concentreert in Leiden en Zwolle

Archief

Achmea wil de zorgadministraties van Avéro, FBTO en waarschijnlijk ook Agis op termijn integreren in het bestaande centrale zorgsysteem

De administratie van ziektekostenverzekeringen vindt dan alleen nog plaats in Leiden en Zwolle en niet meer in Noordwijk, Amsterdam en Leeuwarden. Achmea, dat forse verliezen lijdt op de basisverzekering, wil in 2008 quitte spelen. Volgens Zorg-topman Jeroen van Breda Vriesman is de belangrijkste grondslag onder rendement het drukken van de eigen kosten. De marktleider hoopt over drie à vier weken de premies voor 2008 bekend te maken. Maandag start al wel een nieuwe campagne, waarin ‘echte mensen’ en gezondheidsprojecten centraal staan. De campagne moet tot 2020 meekunnen.

Reageer op dit artikel