nieuws

Achmea Vitale nieuwe naam arbodiensten

Archief

Achmea Vitale is vanaf volgend jaar de nieuwe naam van de drie arbodiensten van Achmea. De huidige merken Commit, Achmea Arbo en Prevend gaan in het voorjaar van 2008 verder onder de nieuwe naam.

Het samengaan is een rechtstreeks gevolg van de fusie Achmea en Interpolis. “De nieuwe combinatie, de nummer twee van Nederland, gaat verder op de ingeslagen weg. Dat wil zeggen dat wij als strategisch partner van werkgevers verder vorm geven aan vitaliteitsmanagement”, aldus directeur Peter van Kleij.
“Vitaliteitsmanagement stelt de werkgever in staat om al het arbeidspotentieel van zijn werknemers maximaal te benutten. Een investering in werknemers levert veel op”, aldus Van Kleij.
Een voorwaarde voor succesvol vitaliteitsmanagement is volgens hem een goed verzuimbeleid. “Onder de naam V-plan heeft Achmea dit najaar een nieuw model voor dienstverlening geïntroduceerd. De brede aanpak biedt werknemers een scala aan mogelijkheden om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun vitaliteit. De nieuwe aanpak richt zich op alle werknemers. Met concrete producten en diensten die zijn ondergebracht in V-online en V-management.”

Reageer op dit artikel