nieuws

Achmea Schadeservice neemt afscheid van schadeherstellers

Archief

Onder het label Achmea Schadeservice gaan Achmea en Interpolis vanaf 1 januari verder met één landelijk dekkend netwerk van 370 geselecteerde schadeherstelbedrijven. De contracten van 67 schadeherstellers worden niet verlengd. Voor deze bedrijven geldt een overgangsregeling.

Het nieuwe netwerk is samengesteld uit de huidige schadeherstelnetwerken van Interpolis en Achmea, die oorspronkelijk zaken deden met 437 schadeherstellers. Op grond van een aantal selectiecriteria, zoals locatie en prijs-prestatieverhouding, moest afscheid worden genomen van 67 bedrijven.
“Onze klanten willen nu eenmaal niet meer dan 15 kilometer reizen naar een schadeherstelbedrijf en verwachten optimale service, snelheid en vakmanschap”, aldus Klaas Pieter Roemeling van Achmea Schadeservice.
Avéro, Centraal Beheer, FBTO en Interpolis hebben samen ruim twee miljoen verzekerde auto’s in portefeuille.

Reageer op dit artikel