nieuws

Achmea neemt afscheid van Otto Middelkoop

Archief

Achmea neemt op 15 juni afscheid van Otto Middelkoop, plaatsvervangend lid van de raad van bestuur en directievoorzitter van het AVCB-concern.

De afscheidsbijeenkomst heeft plaats in het gebouw van Achmea in Zeist. Middelkoop kondigde kort geleden aan dat hij “om persoonlijke redenen” zijn functies bij Achmea neerlegt. Dat zijn vertrek een gevolg zou zijn van het reorganisatieproces Terra Nova (zie ook pagina 12) wordt door Achmea ten stelligste ontkend.
Middelkoop is ruim dertig jaar in dienst van het coöperatieve bankverzekeringsconcern, waarvan het grootste deel bij Centraal Beheer. “Otto Middelkoop heeft al die tijd een topfunctie vervuld bij ons. Dat gaat echt niet zomaar aan ons voorbij. Hoe we het programma gaan invullen, zal hij moeten bepalen.”

Reageer op dit artikel