nieuws

Achmea in gesprek met veertig kandidaten

Archief

Naar aanleiding van de door Achmea georganiseerde spin-off dagen, waarbij mensen kennis konden maken met tien van de Achmea-bedrijven, zijn veertig kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Zowel in december jl. als in januari organiseerde Achmea spin-off dagen. Via de website konden mensen zich aanmelden om zo’n dag bij te wonen. Kopstukken van het concern waren aanwezig om te iets te vertellen over het bedrijf en trendwatcher Rob Cremers was aanwezig om allerlei nieuwe ontwikkelingen van commentaar te voorzien. De bijeenkomsten werden afgesloten met een informele borrel, waarbij de bezoekers met werknemers van Achmea kennis konden maken.
Er zijn honderdtwintig reacties binnengekomen op deze dagen. Uiteindelijk zijn veertig mensen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Naar aanleiding van de dagen in december is al aan vijf mensen een contract aangeboden.
Het was de eerste keer dat we zoiets organiseerden en we zijn zeer tevreden met het resultaat”, aldus Achmea-woordvoerder René Visser. “Qua aantal en potentie voldeed het aan de verwachting.”

Reageer op dit artikel