nieuws

Achmea heeft beste ‘Finance Traineeship’

Archief

Voor een stageplaats in de financiële sector moet je bij Achmea zijn. Dat vinden althans de bezoekers van de website www.bestetraineeships.nl.

De bezoekers hebben de verzekeraar verkozen tot winnaar in de categorieën ‘Beste Finance Traineeship 2006’ en ‘Beste Financiële Dienstverlening Traineeship 2006’. Meer dan 1.700 sitebezoekers hebben hun stem uitgebracht.
Door het winnen van deze Awards maakt Achmea ook kans op de algemene publieksprijs en titel ‘Beste Traineeship 2006’. De bezoekers van het Sp!ts Careerevent, dat op 2 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam wordt georganiseerd, kunnen de hele dag hun stem uit brengen op één van de zeven genomineerde werkgevers. Naast Achmea dingen ook Stork, Het Rijk, Nuon, PNA Group, Ormit en Koninklijke BAM Groep mee naar de titel ‘Beste Traineeship 2006’. VVD-lijsttrekker Mark Rutte zal de hoofdprijs persoonlijk overhandigen aan de winnaar.

Reageer op dit artikel