nieuws

Achmea-groep sluit softwarecontract voor beheer van relatiebestanden

Archief

Voor de levering van softwaretools waarmee de relatiebestanden van àlle groepsmaatschappijen kunnen worden beheerd, heeft Achmea (AVCB/Zilveren Kruis) een mantelcontract gesloten met de leverancier Human Inference.

Het raamcontract op groepsniveau voorziet in de levering van de ‘intelligente tools’ aan alle werkmaatschappijen. Ervaring is reeds opgedaan met Intelligent Retrieval en Name/IT bij direct writer Centraal Beheer. B. Huigen, hoofd Informatie & Automatisering bij het concern: “Relatiebeheer is bij Centraal Beheer een concernaangelegenheid. Iedere relatie, voor zover het een natuurlijke persoon betreft, heeft in principe één naw-combinatie (naam-adres-woonplaats). Elke relatie hoeft dus ook maar één keer beheerd te worden, hoeveel produkten hij of zij ook afneemt. Het succes van commerciële uitnutting van relaties begint bij goed adresbeheer. Geen fout komt ongestraft om de software tools heen. Dat merken we bijvoorbeeld aan de retourpostpercentages op onze correspondentie en op mailings, die zijn laag.”
Hoeft niet, mag wel
Het raamcontract stelt alle Achmea-werkmaatschappijen in staat met de tools te werken. Het hoeft echter niet. Voor de grootste samenstellende delen van de groep: AVCB, Zilveren Kruis en FBTO zijn reeds licentie-overeenkomsten gesloten.

Reageer op dit artikel