nieuws

Achmea bundelt IT- zaken in Scaramea

Archief

Achmea heeft alle groepsactiviteiten op het gebied van informatietechnologie gebundeld in de nieuwe dochteronderneming Scaramea, gevestigd in Zeist.

Het bedrijf dat onder de eindverantwoordelijkheid valt van Martinus Jaccometi van de raad van bestuur van Achema, telt tien medewerkers. De activiteiten omvatten het ontwikkelen van software, het ontwerpen van websites, verkoop van producten via Internet, consultancy, en aanbieden van diensten aan Internet-providers.
Volgens Achmea-woordvoerder René Visser is Scaramea bedoeld om een ‘vehicle’ te creëren voor alle her en der ontwikkelde automatiseringsactiviteiten binnen de groep. “Scaramea fungeert als coördinatiecentrum.”
Volgens Visser verwacht Achmea nog vóór de zomer een website voor alle concerninformatie te lanceren. “De voorbereidingen zijn in volle gang. Een exacte datum is nog niet te zeggen, maar hoe eerder, hoe beter.”

Reageer op dit artikel