nieuws

ACE Europe benoemt Esther Schot

Archief

ACE Europe heeft Esther Schot benoemd tot Financial Lines Underwriter Benelux bij de divisie Property & Casualty. “Schot heeft ruime ervaring in bestuurders- en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en zal een belangrijke rol spelen in het versterken van ACE’s positie in de Benelux op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en andere Financial Lines verzekeringen”, aldus ACE.

Bedrijven en instellingen kunnen bij ACE terecht voor bestuurdersaansprakelijkheids- en fraudeverzekeringen. Financiële instellingen kunnen daarnaast ook hun beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen bij ACE onderbrengen. Schot zal zich gaan bezighouden met de acceptatie van deze verzekeringen.
Schot heeft hiervoor diverse functies bekleed bij Chubb Insurance Company en Marsh. In haar laatste positie bij Chubb was Schot onder andere verantwoordelijk voor het analyseren en accepteren van financiële instellingen voor een bestuurders- of beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Reageer op dit artikel