nieuws

Accenture krijgt management over ING Flexforce

Archief

ING Group en Accenture hebben een vijfjarig contract getekend, waarbij Accenture het management gaat verzorgen van ING Flexforce.

Deze nieuwe dienst verzorgt voor ING Intermediair het management van alle tijdelijke medewerkers. “Binnen de divisie Intermediair werken we al met veel externen van diverse uitzendorganisaties. Dat hebben we gebundeld in ING Flexforce. Accenture wordt voor ons nu het enige aanspreekpunt en is de coördinator. Zij regelen voor ons op afroep goed gekwalificeerde mensen. Hoe zij aan de mensen komen, is hun verantwoordelijkheid. Voor ons geldt dat het financieel aantrekkelijker is en dat wij kunnen beschikken over snel inzetbare en goed gekwalificeerde mensen”, aldus een NN-woordvoerder.

Reageer op dit artikel