nieuws

Academica zet in op 25.000 nieuwe autoverzekeringen

Archief

Het Dordtse verzekeringsbedrijf Academica wil dit najaar 25.000 autopolissen in combinatie met een pechhulpverzekering sluiten.

“De pechhulpdienst kan worden aangeboden voor het lage tarief van _ 29,90 omdat aanmelding verloopt in combinatie met een autoverzekering”, aldus Academica, die hiervoor een samenwerking is aangegaan met SOS Pechhulp International. De pechservice is zowel binnen de eigen woonplaats als in de gehele Europese Unie beschikbaar.
Wie de bijbehorende autoverzekering voor 12 november sluit, kan volgens Academica rekenen op een 20% lagere premie dan de premie die men op dat moment bij de huidige verzekeraar betaalt. Het is dan wel zaak dat de nieuwe verzekerde met een kopie van zijn oude polis kan aantonen hoe hoog zijn premie was.
In navolging van Route Mobiel, dat traditiegetrouw in het najaar een campagne voert onder ANWB-leden, voert ook Academica de komende weken een campagne met inzet van zeshonderd billboards en radioreclame. Academica richt zich in de communicatie speciaal op hbo’ers, academici en middelbaar en hoger personeel.

Reageer op dit artikel