nieuws

Abonnement op lijf- rente Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd heeft een nieuw lijfrenteproduct ontwikkeld: het Lijfrente Abonnement.

Het product gaat uit van een hoog-/laagconstructie voor de lijfrenteverzekeringen van het MeerKeuze Plan en Delta Life. Nog dit jaar moet een minimale koopsom worden gestort van f 5.000, bestaande uit de basisstorting van f 2.204 en een extra storting van f 2.796. De jaarlijkse basisstorting is gelijk aan de vrije lijfrentepremie-aftrek volgens de Wet Inkomstenbelasting 2001.
Deelnemers die nog dit jaar het ‘abonnement sluiten’, krijgen van Delta Lloyd een bonus van 3% op de eerste inleg in de vorm van extra participaties. Verder verplicht de tussenpersoon zich jegens ‘de abonnee’ tot het geven van een jaarlijks advies over de maximaal aftrekbare lijfrentepremie.
Delta Lloyd gaat het product promoten via radiocommercials, advertenties en de speciale Internet-site www.profiteernu.nl.

Reageer op dit artikel