nieuws

ABN Amro opent Financial Centers

Archief

ABN Amro gaat de komende jaren in totaal honderd Financial Centers openen. De eerste van deze volledig op de klantbehoefte afgestemde bankkantoren is gevestigd in Bussum. De komende maanden komt er ook in  Gouda, Hilversum, Amsterdam en Almere een Financial Center.

Kenmerkend voor de Financial Centers is, naast de shop-in-shopinrichting en de open en moderne architectuur, de mogelijkheid tot het verkrijgen van advies zonder vooraf een afspraak te hoeven maken. Verder is het productassortiment afgestemd op de lokale marktbehoefte en is het kantoor ook geopend op koopavond en op zaterdag.  Volgens Jan Schmittmann, directievoorzitter van ABN Amro Nederland, wordt de functie van het bankkantoor anders. “De rol van de bankvestiging verandert rap van een transactiegericht kantoor naar een hoogstaand adviescentrum.”

Reageer op dit artikel