nieuws

ABN Amro bij Stater

Archief

De backoffice-activiteiten voor de ABN Amro-hypotheken vinden sinds kort volledig plaats via het systeem iSHS van dochter Stater. Daarmee is de volledige hypotheekadministratie van alle ABN Amro-labels (behalve MNF Bank) ondergebracht bij Stater, dat in ons land een hypotheekvolume van _ 151 mld beheert.

Bijsluiteronderzoek
Het ministerie van Financiën en de AFM starten over een half jaar een consumentenonderzoek naar de Financiële Bijsluiter. Aandachtspunten zijn de bekendheid ervan, het profiel van de klant en de duidelijkheid van de communicatie.
Keuringsgrens Erasmus
Erasmus heeft per 1 januari de keuringsgrens voor verzekerden tot 56 jaar verhoogd naar _ 300.000 (nu: _ 250.000). Tot dat bedrag volstaat een gezondheidsverklaring bij een levensverzekering. De grens voor een uitgebreide medische keuring gaat voor aanvragers tot 51 jaar naar _ 1.140.000 (nu: _ 500.000).
ABP en Cordares
Pensioenfonds ABP (overheid) en pensioenuitvoerder Cordares (bouw) zijn het eens geworden over een fusie tussen Cordares en de per 1 maart van start gaande pensioenuitvoeringsdochter van ABP. Die neemt een meerderheidsbelang in Cordares; diens verzekeringsdochter wordt eigendom van de verzekeringsdochter van de ABP-uitvoeringsorganisatie.

Reageer op dit artikel