nieuws

ABN Amro Assuradeuren treedt toe tot het Audatex-systeem

Archief

ABN Amro Assuradeuren, met vestigingen in Rotterdam en Zwolle, gaat gebruik maken van het Audatex-systeem en zal één van de eerste organisaties zijn die het softwarepakket Axis Expertise Centrale koppelt aan het interne automatiseringssysteem. ABN Amro verstrekt jaarlijks circa 20 duizend opdrachten voor expertise van autoschade.

“Stroomlijning van het interne verwerkingsproces en een sterke vereenvoudiging in de uitwisseling van gegevens”, waren volgens directeur L. van Herk de belangrijkse redenen om gebruik te maken van het Audatex-systeem. Onlangs tekende hij samen met ing P.L.M. Dingemans, operationeel manager van Audatex, het contract voor de overdracht van 150 aandelencertificaten Audatex Nederland en de levering van software.
Het afhandelen van autoschades moet in de loop van het jaar aanzienlijk sneller gaan verlopen door gebruik van de nieuwe expertisesoftware. Bij de zogenaamde netwerktoepassing kan vanaf elke werkplek een opdracht worden verstrekt. De reeds bekende polis- en klantgegevens worden gekoppeld aan de schadegegevens. Expertise-opdrachten en schadecalculaties zijn gestandaardiseerd en worden via het elektronisch netwerk van Audatex uitgewisseld met expertisebureaus en schadeherstelbedrijven.
De invoering van deze manier van werken zal bij ABN Amro Assuradeuren gefaseerd gebeuren.
Nieuw expertise pakket Audatex
Deze maand brengt Audatex het nieuwe programma Axis Expertise Centrale op de markt. Het pakket dat onder diverse besturingssystemen werkt, waaronder Windows en OS/2 Windows, kan gekoppeld worden aan het reeds aanwezige interne automatiseringssysteem in het bedrijf. Meer informatie bij Audatex, de heer J.F. De Mulder, tel: 030-693.58.41.

Reageer op dit artikel