nieuws

Aben uit Venlo neemt opnieuw assurantiekantoor over

Archief

“Dit is voorlopig de laatste overname, maar dat heb ik geloof ik al eens eerder gezegd”, lacht directeur Michel Naninck van Aben Assurantie Groep in Venlo. Nog maar kort na de inlijving van het assurantiekantoor B&K in Boxmeer en de overname van kantoor Bergmans & Jansen (Venray/Bakel) een jaar eerder, heeft de groep nu het assurantiekantoor Holtermans in Venray overgenomen.

Het van directeur/eigenaar Wim Holtermans overgenomen assurantiekantoor (evenals de Aben Groep NVA-lid) telt zes medewerkers. Zij komen allemaal mee in de overname. Holtermans zelf gaat een makelaardij o/g beginnen. De Aben Groep heeft al een samenwerking met zijn nieuwe makelaarskantoor aangekondigd. Een vergelijkbare afspraak werd destijds met Bergmans gemaakt, die eveneens overstapte naar het makelaardijschap.
Onzekerheid
Michel Naninck zegt regelmatig te worden benaderd door assurantiekantoren die aan verkoop van hun portefeuille denken. “Zij worden gedreven door onzekerheid over de toekomst voor het assurantie-intermediair in het algemeen en een dreigend tekort aan specialistische kennis binnen hun eigen kantoor in het bijzonder.”
De Aben Groep, met 47 medewerkers en vestigingen in Venlo, Venray, Bakel en Boxmeer, richt zich primair op de bedrijvenmarkt, met een focus op de sector transport en distributie. De twee vestigingen in Venray worden binnen enkele maanden samengevoegd in het kantoor van Holtermans.
Naninck zegt ondanks zijn bovengenoemde voorbehoud een volgende overname niet uit de weg te gaan, mits deze past bij de huidige organisatie en locaties.

Reageer op dit artikel