nieuws

Aantal financiële vacatures meer dan verdubbeld

Archief

In de financiële sector neemt de vraag naar personeel sterk toe, zo blijkt uit de maandelijkse barometer van carrièresite Monsterboard

nl. Afgelopen maand is het aantal vacatures bij banken en verzekeraars meer dan verdubbeld ten opzichte van een jaar geleden. De wervingssites in de financiële sector zijn overzichtelijk, maar ook saai en weinig vernieuwend. Dat vindt althans de Intelligence Group, een adviesbureau voor arbeidsmarktcommunicatie. Chatten met recruiters, weblogs van medewerkers of het online bijhouden van het sollicitatieproces behoren niet tot de mogelijkheden. Een opvallende vinding is het banenmandje van ING, waarvan de site met rapportcijfer 8,9 tot de beste werd uitgeroepen in de financiële sector.

Reageer op dit artikel