nieuws

Aansprakelijkheidspolis voor bestuurders kleine bedrijven

Archief

In navolging van een bestuurdersaansprakelijkheidspolis voor kleine verenigingen en stichtingen heeft de BCA-pool nu ook een dergelijke polis voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) geïntroduceerd.

De doelgroep voor de Basis BCA-polis bestaat uit BV’s met een omzet tot _ 15 mln op jaarbasis en een balanstotaal tot _ 10 mln. De polis is niet bedoeld voor BV’s die korter dan twee jaar bestaan, met een negatief eigen vermogen en/of een nettoverlies in de afgelopen twee jaar.
Aanvragen kunnen uitsluitend via www.bca-pool.nl worden ingediend. Behalve kostenbesparing, die tot uiting komt in een scherpe premie, is een ander voordeel van digitale verwerking dat het intermediair meteen weet of de aanvraag voldoet aan het profiel dat past binnen de Basis BCA-Polis.
De BCA-pool wordt geëxploiteerd door Bloemers & Co Assuradeuren, onderdeel van de Bloemers Nassau Groep. In de pool werken samen: Aegon, Delta Lloyd, Generali, De Goudse, Interpolis, Nassau, Nationale-Nederlanden en Reaal.

Reageer op dit artikel