nieuws

Aanpassingen ABC Spaarplan

Archief

Amev heeft het ABC Spaarplan aangepast waardoor het product makkelijker te combineren is met een hypotheek.

De hypotheekfaciliteiten gelden voor nieuwe ABC Spaarplannen met een minimuminleg van f 75 per maand. De looptijd en tariefkeuze kunnen tussentijds gewijzigd kunnen worden. Dit geldt overigens ook voor bestaande ABC Spaarplannen. Volgens Amev is ABC Spaarplan daarmee een aantrekkelijk product voor mensen die alvast willen sparen voor een huis, maar nog geen vastomlijnde koopplannen hebben.
Verder kunnen ABC Spaarplannen voortaan met elkaar verbonden worden. Dit betekent dat bij overlijden van een partner één ABC tot uitkering komt, terwijl de andere gewoon doorloopt. Voordeel is dat de certificaatkosten lager zijn en dat er meer rendement behaald kan worden, aldus Amev.

Reageer op dit artikel