nieuws

Aandelen Dé Financiële Wereld intern overgenomen

Archief

Henk van der Ham en Marcel Verëll hebben door de overname van de aandelen van Ron Verschoor Dé Financiële Wereld in handen gekregen.

Dé Financiële Wereld wordt gevormd door Dé Verzekeringswinkel, Dé Pensioenwinkel, Dé Eurogeldwinkel en Dé Hypotheekwinkel Franchise. In de nieuwe organisatiestructuur heeft Marcel Verëll (46) als algemeen directeur de dagelijkse leiding over de vier bedrijfstakken. Het management van Dé Hypotheekwinkel Franchise blijft in handen van Frank Blokker. Annette Boekel wordt verantwoordelijk voor het management van Dé Verzekeringswinkel.
Nieuwe kantoren
Binnen de organisatie van Dé Financiële Wereld werken momenteel zo’n veertig personen.
Dé Verzekeringswinkel is een middelgroot intermediair en beheert 10.000 particuliere en 600 bedrijfsmatige relaties met een omzet van _ 1,7 mln. Vorig jaar heeft het bedrijf reeds acht assurantiekantoren in Alkmaar en omgeving overgenomen. Dé Hypotheekwinkel Franchise heeft momenteel negen franchisevestigingen in Noord-Holland. Het streven is om in 2007, zeven nieuwe vestigingen in het land te openen.

Reageer op dit artikel