nieuws

Aandeelhouder weg bij OBP

Archief

Jeroen Oversteegen, commercieel directeur en een van de aandeelhouders van intermediairbedrijf OBP Groep, heeft de onderneming verlaten.

“Hij wil zijn horizon verbreden”, aldus het bedrijf. Oversteegen heeft tien jaar bij OBP Groep gewerkt. “Ik ben een pionier, die het best tot zijn recht komt als iets nieuws op poten moet worden gezet. OBP is uitgegroeid tot een groot en volwassen bedrijf waarin regels en procedures onontbeerlijk zijn en ik heb gemerkt dat ik mij daar persoonlijk niet prettig bij voel.”
De OBP Groep uit Houten telt negentig medewerkers. Tot de groep behoren onder meer OBP Financieel Adviseurs, OBP Bedrijfsadviseurs, Intermediair Service Center, ATP Hypotheken, Selectkrediet en Assured Werving & Selectie. De aandelen van OBP zijn in handen van de directie, bestaande uit Erik Jan Visser, Perry Overeem, Remy Baal, Ad Vis en André van Vliet.

Reageer op dit artikel