nieuws

A.I. Automatisering levert nieuw online softwarepakket

Archief

Het systeemhuis A.I. Automatisering heeft een nieuw softwareprogramma ontwikkeld waarmee het intermediair online met de centrale server in Breda kan communiceren, het zogeheten Application Service Providing (ASP).

Het intermediair hoeft op deze manier ook niet meer zelf back-ups te maken en updates worden door het softwarebedrijf verzorgd. De installatie van maatschappijsoftware kan eveneens door A.I. Automatisering worden verzorgd.
Het nieuwe programma ‘Assu Office’ moet inspelen op de toenemende ontwikkeling om in subprogramma’s te werken zonder het hoofdprogramma te verlaten. Zo integreert Assu Office onder andere Microsoft Office 2003 inclusief Word, Access en Excel. Het basispakket omvat klanten-, polis- en schadeadministratie, prolongatie, facturatie, correspondentie, selecties, managementinformatie en een handleiding. Daarnaast zijn er optionele modules, bijvoorbeeld voor pakketpolissen, subagenten, urenregistratie, GIM Ketenintegratie en hypotheekadministratie. Verder is het programma voorzien van een koppeling naar het vergelijkingspakket Rolls.
Er worden eenmalig inschrijf- en registratiekosten berekend. Het softwarebedrijf rekent verder geen licentiekosten, onderhoudskosten en update-kosten. “Er wordt alleen betaald voor wat men daadwerkelijk nodig heeft”, aldus Van Tellingen.
Financiële planning
Binnenkort komt het systeemhuis met het softwareprogramma Assu Finance Planner. Het bedrijf heeft al de pakketten Assu Pro (voor het professionele intermediair) en Assu Lite (voor de startende ondernemer).
Verder heeft A.I. Automatisering een contract gesloten met Software Borg Stichting en met Berendsen, Claassen & Tiggelman Notarissen over ‘broncode-deponering’. “Dit biedt softwaregebruikers rechtszekerheid en continuïteit over de juridische aspecten van de gebruikte informatietechnologie, zoals het auteursrecht en de licentieovereenkomsten. In noodgevallen kan de klant zelf de beschikking krijgen over broncodes. Informatie hierover is te vinden op de website www.softwareborg.nl.

Reageer op dit artikel