nieuws

5Punt20 lanceert huizenzoekmachine

Archief

Taxatiebureau 5Punt20 (Riel) heeft de website www.huizenzoekmachine.nl  gelanceerd. De website maakt het mogelijk voor consumenten om met één druk op de knop een overzicht te krijgen van koopwoningen die aan hun zoekprofiel voldoen. 

In ruil voor deze (gratis) zoekservice moeten consumenten wel instemmen met de registratie van hun zoekgedrag naar koopwoningen door 5Punt20 én met de inzage van deze gegevens door het intermediair. De zoekmachine laat met één zoekopdracht het woningaanbod van de tien grootste huizensites zien, zodat de consument niet zelf meer op strooptocht hoeft te gaan. 
De tussenpersoon krijgt als hij inlogt per klant een actueel overzicht. “Daarmee is Huizenzoekmachine.nl dé manier om klanten te kunnen volgen tijdens hun huizenzoektocht”, aldus 5Punt20. Tussenpersonen die willen participeren, betalen een jaarlijkse bijdrage van € 520 per adviseur, eenmalige aansluitkosten van € 52 per kantoor en € 5,20 per aangemelde klant per maand.
 

Reageer op dit artikel